Welkom bij Nike / Adidas Schoenen Dames Heren Goedkoop Sale Nederland Store
0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Betaling

Credit card (VISA, MasterCard)

Het is heel eenvoudig en veilig te stellen voor online betalen in onze nlsports4u.nl. we niet bewaren of te herzien uw creditcardgegevens. Alle informatie wordt versleuteld en verzonden zonder risico's gebruikt van een Secure Sockets Layer (SSL) protocol

. OPMERKING: Waarom is mijn betaling mislukt

Betalen met een creditcard kan mislukken als gevolg van? de volgende redenen.

1, Onjuiste informatie. Verkeerd creditcardnummer of wachtwoord zal leiden tot het falen van de betaling. Probeer opnieuw te betalen en zorg ervoor dat de informatie juist is.

2, Onvoldoende krediet. Controleer uw account en zorg ervoor dat de middelen toereikend zijn.

3, Bank toestemming en fraudepreventie-systemen. De transactie kan worden geblokkeerd, omdat het land van de Bank Identification Number komt niet overeen met het land van het factuuradres, of het land voor facturering en het land waar het IP-adres zich bevindt komen niet overeen.

4 , Betaling systeem Handhaving. Wij handhaven ons systeem regelmatig. De betaling kan worden is mislukt omdat het onderhoud. Probeer het later opnieuw.

Als u problemen ondervindt bij het maken van een betaling via Credit Card, probeer dan kunt u een andere betaalmethode en betaal het weer. Ook kunt u contact met ons op voor meer betaalmethoden.