Welkom bij Nike / Adidas Schoenen Dames Heren Goedkoop Sale Nederland Store
0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

TERUGKEER & EXCHANGE

Voor Returns:

Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of uitwisseling met 7 dagen na de datum van de & nbsp; ontvangst. Maar de reden voor de terugkeer veroorzaakt door zelf (bijvoorbeeld, grootte, kleur die je kiest), kan niet worden aanvaard. Rendement kan terug binnen de 7 dagen worden toegezonden na ontvangst, moeten alle geretourneerde artikelen nog nooit gebruikt en in nieuwstaat verkerend. Alle geretourneerde verpakkingen moeten worden verzekerd. Zoals voor het retourneren juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een & nbsp; bank administratiekosten en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Sepcial omstandigheden kan samenwerking met corporate business partners nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice


Belangrijk bericht:.

1. Hoewel we terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk voordat u uw bestelling kunt maken.

2. Neem dan eerst contact op met onze klantenservice om het verkrijgen van de terugkeer address.All geretourneerde goederen dienen te worden verzonden naar het afleveradres we e-mailen u, als het niet het juiste adres, wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies veroorzaakt door het probleem.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als de geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet origineel postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te eisen

4.If terugkeren juiste items voor een terugbetaling:. Verzendkosten en administratiekosten worden niet terugbetaald. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen of vastgehouden door de douane kunnen worden.