Welkom bij Nike / Adidas Schoenen Dames Heren Goedkoop Sale Nederland Store
0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

VERZENDKOSTEN + LEVERING

Verzenden

Ons bedrijf zal de snelste verzending van de wereld over te nemen, met inbegrip van EMS, DHL. De meeste bestellingen worden verscheept via Internationale Express Mail Service en komen meestal binnen 1 week. Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website

.Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakketten worden verwacht aan te komen
.Alle pakketten worden verzonden in een andere doos
.Terwijl voor de groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kan worden aangeboden.

De levertijd

De ontvangst van internationale bestellingen op te nemen 7-12 werkdagen. In het algemeen, de totale doorlooptijd en verzendkosten zijn gelijk aan de totale levertijd. De doorlooptijd ligt gewoonlijk tussen 24 uur tot 2 dagen. Verwerkingstijd omvat ontvangst van uw bestelling, het verzenden van informatie naar de juiste opslagplaats, verpakking en verzending van het item aan. Na het voltooien van de behandeling, de expeditie begint. Transporttijd is de looptijd express levering uit het magazijn naar uw afleveradres.

International Shipping

Wij bieden express levering met de verzekering en de bevestiging volgen verzenddoos. Het duurt meestal 5-12 werkdagen voor levering. 24-72 overuren voor het verwerken van de tijd en kan tot 72 extra uren voor het geval dat we nodig hebben om contact op met de payment processor voor credit card verificatie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de douane kosten te laden in elk land. Wij rekenen volledige verzendkosten prijs voor alle rendementen en internationale handel.

* Voor pakketten die niet worden aangevraagd of teruggestuurd vanwege onvolledig adres, zal de werkelijke verzendkosten in mindering gebracht op de restitutie.
* Als uw bestelling niet op tijd aankomen er vertraging te wijten aan compensatie verwerking op maat voor uw land kan zijn. Voel je vrij om ons te mailen om u te helpen uw pakket te vinden op elk gewenst moment.

Om Tracking

Bestel tracking is beschikbaar in de pagina Mijn account of stuur je een tracking koppeling met de tracking-nummer per e-mail wanneer de bestelling is verzonden.

Als uw bestelling wordt weergegeven laat, moet u de volgende punten te overwegen:
* Levering vindt alleen plaats op doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag
* Van bepaalde feestdagen die dragers. niet ophalen of afleveren.
* Wij nodigen u uit om contact met ons op voor verdere toelagen.